Наєв сказав, у чому перевага Об’єднаних сил

Наєв сказав, у чому перевага Об’єднаних сил

Укрінформ
Перевага Об’єднаних сил - у координації дій військових і правоохоронних структур, їх співпраця з військово-цивільними адміністраціями.

Про це на прес-брифінгу у Краматорську повідомив командувач Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

"Усі заходи мають на меті створення умов для відновлення та відродження Донбасу. Великою перевагою Об’єднаних сил є система координації дій військових та правоохоронних структур, їх співпраця з військово-цивільними адміністраціями", - сказав  генерал-лейтенант.

За його словами, серед пріоритетів такої спільної роботи – відновлення та розбудова зруйнованої під час бойових дій інфраструктури, зокрема соціальних об’єктів. Йдеться, в першу чергу, про райони, які безпосередньо межують із лінією зіткнення. Головний масив економічних та соціальних питань візьмуть на себе професіонали зі складу військово-цивільних адміністрацій. Це стосується відновлення повноцінної роботи промислових об’єктів, розвитку горизонтальних економічних зв’язків, сприяння діяльності малого та середнього бізнесу, зменшення рівня безробіття.

Читайте також: Наєв: ООС – це один з інструментів відновлення державного суверенітету України

"Ми розраховуємо, що завдяки нашим зусиллям, завдяки зусиллям військово-цивільних адміністрацій, нам вдасться створити на території Донецької і Луганської областей соціальні та правові умови, які будуть потужним стимулом для повернення додому для тих громадян, які нині опинилися під окупацією", - зазначив Наєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-