Кабмін визначив правила встановлення інвалідності цивільним, пораненим у зоні АТО

Кабмін визначив правила встановлення інвалідності цивільним, пораненим у зоні АТО

Укрінформ
Кабінет міністрів визначив процедуру встановлення зв'язку інвалідності з пораненнями, одержаними цивільними на території проведення АТО. 

Відповідну постанову уряд ухвалив на засіданні в середу, інформує прес-служба Міністерства соціальної політики.

"На своєму засіданні Кабінет міністрів прийняв постанову "Деякі питання встановлення зв'язку інвалідності з пораненнями чи іншими ушкодженнями здоров'я", якою врегульовано питання встановлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни цивільним особам, які отримали інвалідність внаслідок поранень чи інших ушкоджень здоров'я, одержаних від вибухових речовин, боєприпасів і військового озброєння на території проведення антитерористичної операції", -  ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бойовики з артилерії обстріляли житлові будинки у Луганському

Зазначається, що рішення про встановлення факту одержання такими особами ушкоджень здоров'я на території проведення АТО прийматиме міжвідомча комісія, утворена Державною службою у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Прийняття постанови забезпечує надання відповідних гарантій для осіб, які отримали інвалідність внаслідок поранень чи інших ушкоджень здоров'я, одержаних на території проведення антитерористичної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-