Бойовики з артилерії обстріляли житлові будинки у Луганському

Бойовики з артилерії обстріляли житлові будинки у Луганському

Фото
Укрінформ
На Донбасі внаслідок обстрілів з боку бойовиків пошкоджено житлові будинки у Луганському та газогон в районі Новолуганського. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Застосувавши артилерію калібру 122 мм, міномети 120 мм та 82 мм вчора ворог обстріляв населені пункти Луганське та Новолуганське. При цьому ворог навмисне здійснює обстріли цивільних будинків та об’єктів критичної інфраструктури у цьому районі. Нині достеменно відомо про пошкодження житлових будинків у Луганському. Також тут частково порушено енергопостачання. В районі Новолуганського пошкоджено газогін, внаслідок чого об’єкти найбільшого сільгоспвиробництва регіону «Бахмутський аграрний союз» залишились без газопостачання", - йдеться у повідомленні. 

Бойовики з артилерії обстріляли Луганське

Наразі штаб Антитерористичної операції здійснює координацію зусиль офіцерів цивільно-військового співробітництва, української сторони СЦКК з державними та місцевими органами влади для якомога швидшої ліквідації наслідків ворожих обстрілів. 

Читайте також: Бойовики обстріляли Водяне, одна з мін влучила в житловий будинок

Ситуація в районі Світлодарської дуги продовжує контролюватись підрозділами Збройних сил України. Сили АТО дотримуються Мінських домовленостей по всій лінії розмежування, зазначили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-