Штаб: бойовики гатять зі 122 калібру та БМП, поранений український воїн

Штаб: бойовики гатять зі 122 калібру та БМП, поранений український воїн

Укрінформ
У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Зокрема, на Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії обстріляні захисники Широкиного, із гранатометів та великокаліберних кулеметів – оборонці Мар’їнки, Кам’янки та Лебединського, з озброєння БМП – захисники Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів – наші укріплення під Павлополем, Гнутовим та Новотроїцьким", - йдеться у повідомленні. 

Крім того, оборонці Авдіївки були обстріляні з гранатометів різних систем та зенітної установки. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Широкиного, Новомихайлівки, Кам’янки та Павлополя, а поблизу Водяного, Шахти «Бутівка» і Талаківки – вівся снайперський вогонь. 

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор відкривав вогонь по оборонцях Зайцевого та Луганського. Крім того, міномети калібру 82 мм противник тричі застосував під Луганським, а захисників Троїцького – обстріляв із великокаліберних кулеметів. 

Читайте також: У Міноборони пояснили, як зміна формату АТО розширить повноваження армії

Внаслідок виконання бойових завдань один український воїн зазнав поранення. Його доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-