"Тиша" на Донбасі: 35 ворожих обстрілів за добу, троє бійців поранені

Укрінформ
Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів позицій сил АТО, й надалі застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО 

"Зокрема на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії бойовики обстріляли наші позиції в районі Широкиного та Лебединського, а зі 120 мм мінометів – двічі поблизу Водяного. Також по захисниках Лебединського агресор відкривав вогонь з 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, оборонців Широкиного, Талаківки, Кам’янки, Опитного, Мар’їнки, Водяного та Авдіївки обстріляв з гранатометів різних систем", - йдеться у повідомленні. 

Крім того, великокаліберні кулемети окупанти застосували в районі Пищевика та Кам’янки, озброєння БМП – поблизу Водяного, снайперську зброю – неподалік Пісків, а стрілецьку зброю – по захисниках Гнутового, Первомайського, Невельського, Пісків, Павлополя та Шахти «Бутівка».

На Луганському напрямку із гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по  укріпленнях ЗСУ поблизу Луганського. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські позиції неподалік Світлодарська та Катеринівки.

Читайте також: На Донецькому напрямку ворог застосовує артилерію та 120-мм міномети

Унаслідок ворожого вогню троє українських воїнів зазнали поранень. Їх доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-