Стали відомі подробиці майбутнього сьомого візиту Волкера на Донбас

Стали відомі подробиці майбутнього сьомого візиту Волкера на Донбас

Укрінформ
За останні 8 місяців роботи спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер планує вже свій сьомий візит в Україну.

Як заявив Волкер в інтерв'ю Голосу Америки, в кінці квітня-початку травня він відвідає Україну і побуває в зоні конфлікту на Донбасі, де загострилася ситуація з безпекою.

"Я відвідаю східну частину країни, щоб побачити зону конфлікту з української сторони. Хочу зустрітися з українськими колегами в Києві", - сказав він.

Читайте також: Польща передала Волкеру пакет пропозицій щодо санкцій проти Росії – МЗС

Крім цього, зазначив Волкер, дуже хотілося б почути відповідь від Росії, "щоб розуміти, про що ми можемо говорити".

Спецпредставник Держдепартаменту щодо України розповів про підготовку імовірної зустрічі президентів США Дональда Трампа та РФ Володимира Путіна у найближчому майбутньому.

Читайте також: На відновлення Донбасу виділили додаткових $2 мільйони

"Ми вже працюємо над цим. Ми вже перебуваємо в постійному контакті з Білим домом щодо Україні. Ми маємо дуже чітку позицію. Працюємо дуже тісно з нашими союзниками і друзями в Європі, а також з українським урядом. Ми насправді дуже розчаровані тим, що дії Росії продовжують бути такими агресивними у всьому світі. Це атаки у Великобританії з застосуванням отрути, або в Сирії, або продовження порушень перемир'я в Україні", - сказав Волкер.

При цьому він задоволений тим, як Захід підтримує Україну, але не задоволений тим, що "ми не бачимо відповідних кроків від Росії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-