На відновлення Донбасу виділили додаткових $2 мільйони

На відновлення Донбасу виділили додаткових $2 мільйони

Укрінформ
Цільовий фонд багатьох партнерів (ЦФБП) виділив перші $2 мільйони на відновлення і розбудову миру на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"В рамках Цільового фонду багатьох партнерів (ЦФБП) виділено перші $2 мільйони на відновлення і розбудову миру на Донбасі. Кошти надані Урядами Канади та Швеції та адмініструватимуться Світовим Банком відповідно до пріоритетів, визначених Державною цільовою програмою “Відновлення та розбудова миру в Східних регіонах України”, - йдеться у повідомленні.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦФБП 13 березня.

Читайте також: Могеріні обговорила з Чернишом розмінування на Донбасі та його екологію

Як повідомляють у відомстві, головою виконавчої ради ЦФБП є голова МТОТ Вадим Черниш, а співголовами – директор Світового банку в Україні Сату Кахконен та координатор Системи ООН в України Ніл Волкер.

"Кошти грантів будуть спрямовані на фінансування пріоритетних проектів, які здійснюються на виконання Державної цільової програми “Відновлення та розбудова миру в східних регіонах України”, та “Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб та провадження довгострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2020 року”, - додали у відомстві.

Обидва стратегічні документи були розроблені МТОТ разом із місцевими громадами та ухвалені Кабінетом міністрів України наприкінці 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-