Російська пропаганда лякає Донбас чутками про поновлення боїв - розвідка

Російська пропаганда лякає Донбас чутками про поновлення боїв - розвідка

Укрінформ
Керівництво російсько-окупаційних сил поширює чутки про поновлення активних бойових дій у зв’язку зі зміною Україною формату проведення АТО на  операцію Об'єднаних сил.

Про це заявив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк із посиланням на дані української розвідки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Російськими пропагандистами інтенсивно поширюються чутки про поновлення активних бойових дій у зв’язку зі зміною Україною формату проведення АТО", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: Бойовики на Донбасі підірвалися на своїй гранаті - розвідка

Він також повідомив, що командування російсько- окупаційних військ додатково нарощує ідеологічну та виховну роботу в своїх з’єднаннях і частинах. Зокрема, збільшено кількість і тривалість занять за напрямом так званого «політичного інформування» у  передових підрозділах бойовиків.

Це пов’язано з посиленням сумнівів серед російських військовослужбовців щодо правильності політичного зовнішньополітичного курсу керівництва РФ та легітимності і законності діяльності окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-