Бойовики знімають фейкові відео про ЗСУ на Донбасі

Бойовики знімають фейкові відео про ЗСУ на Донбасі

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська розпочали зйомки на Донеччині циклу фейкових відео про нібито порушення українською стороною режиму припинення вогню.

Про це заявив на брифінгу в суботу речник Міноборони Максим Праута. повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, Центром інформаційного протиборства Південного військового округу Збройних сил РФ, що у Новочеркаську, розпочато підготовку чергового циклу фейкових відеоматеріалів антиукраїнської спрямованості на тимчасово окупованих територіях Донбасу", - сказав Праута. 

Він поінформував, що 15 та 16 березня  у населених пунктах Новоазовського району Донецької області фахівці цього центру із залученням бойовиків та військової техніки однієї з військових частин так званого  1 армійського корпусу  російсько-окупаційних військ проводили зйомки постановочних відео для фабрикування недостовірних повідомлень про нібито порушення українською стороною режиму припинення вогню. 

Читайте також: Бойовики порушили "тишу" на Луганському напрямку

За даними ГУР Міноборони України, до зйомок залучались представники російських ЗМІ та так звані  «депутати» російських окупаційних адміністрацій, зазначив Праута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-