Бойовики поширюють фейки про

Бойовики поширюють фейки про "підготовку сил АТО" до активних боїв – розвідка

Укрінформ
Російсько-окупаційне командування в окремих районах Донецької і Луганської областей поширює неправдиву інформацію про підготовку сил АТО до  інтенсивних бойових дій у березні-червні.

Про це поінформував на брифінгу у середу речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Російське окупаційне командування й далі нарощує масштаби антиукраїнських пропагандистських заходів. Ворог свідомо активно поширює недостовірну інформацію про підготовку сил АТО до ведення інтенсивних бойових дій у березні-червні 2018 року. Зокрема, під виглядом нібито "достовірної" поширюється інсинуація про прибуття до частин і підрозділів сил АТО іноземних інструкторів для підготовки особового складу до бойових дій у населених пунктах", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: Росія перекинула на Донбас партію протитанкових керованих ракет - розвідка

За його словами, у цьому зв'язку прес-центр штабу АТО закликає журналістів до активної співпраці задля об’єктивного та оперативного висвітлення перебігу Антитерористичної операції та життєдіяльності української армії.

Гуцуляк нагадав, що згідно з Воєнною доктриною України серед головних тенденцій, що впливають на військово-політичну обстановку є, зокрема, інформаційна війна Російської Федерації проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-