З початку військової агресії на Донбасі з'явилися 25 українських мовників - Порошенко

З початку військової агресії на Донбасі з'явилися 25 українських мовників - Порошенко

Укрінформ
З початку російської агресії на сході України було організовано додаткове мовлення 25 українських телеканалів і радіостанцій.

Про це зазначив Президент Петро Порошенко у Facebook у контексті підписання закону щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення АТО та прикордонних районах України.

“З початку військової агресії на Донбасі організовано додаткове мовлення 25 українських телеканалів і радіостанцій. Зокрема військова радіостанція "Армія FM" мовить на 17-ти частотах”, - зауважив глава держави.

Водночас він підкреслив, що підписаний закон дозволить утричі скоротити швидкість розгортання українського мовлення на Донбасі.

Крім того, за словами Президента, уже протягом найближчих місяців нові українські телеканали і радіостанції почнуть мовити на окуповані Крим, тимчасово непідконтрольні Донецьк і Луганськ на підставі звичайних заяв.

Читайте також: Президент спростив видачу ліцензій на українське мовлення у зоні АТО

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 8 грудня 2017 року ухвалила закон № 6565 “Про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції та прикордонних районах України”. Таке рішення підтримав 241 народний депутат.

9 січня Президент підписав цей закон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-