Росія укріплюється на Донбасі — закинула 200 кадрових офіцерів ЗС

Росія укріплюється на Донбасі — закинула 200 кадрових офіцерів ЗС

Укрінформ
Тільки за останній тиждень на тимчасово окуповану територію Донецької і Луганської областей прибуло близько 200 кадрових офіцерів ЗС РФ для заміни офіцерського складу в органах управління бригад і полків окупаційних сил.

Про це йдеться в оперативних даних групи "Інформаційний Спротив", опублікованих керівником "ІС" народним депутатом Дмитром Тимчуком у Facebook.

“За наявною інформацією, у рамках ротації особового складу ЗС РФ у складі окупаційних військ на Донбасі тільки за останній тиждень на тимчасово окуповану територію Донецької і Луганської областей прибуло близько 200 кадрових офіцерів ЗС РФ для заміни офіцерського складу в органах управління у 2, 3, 4, 7, 100 омсбр, 6 і 11 омсп, окп (Луганськ), проведено ротацію командирів у 4, 7 омсбр, 6 омсп, окп", - йдеться у повідомленні.

Крім того, російське командування "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР" продовжує проводити приховане перегруповування, а також передислокацію своїх сил і засобів з метою їхнього посилення, у т.ч. шляхом створення мобільних бронегруп і розгортання додаткових протитанкових резервів на танконебезпечних напрямках.

Читайте також: Командування РФ наказало бойовикам обстріляти Первомайськ – розвідка

Також виявлено, що упродовж тижня супротивник на ділянці Гольмівський-Троїцьке встановив додаткові мінно-вибухові загородження, а у районі н.п. Горлівки проводить роботи щодо спорудження додаткових рубежів оборони.

"У рамках початку нового навчального року в період з 4 по 10 грудня ц.р. у частинах та підрозділах "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР" проводяться перевірки з бойової та мобілізаційної готовності. Перевірки проводяться під керівництвом офіцерів штабу 8 армії ЗС РФ", - повідомили в "ІС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-