РФ вводить війська в ОРЛО для приборкання місцевої мафії - Карпентер

РФ вводить війська в ОРЛО для приборкання місцевої мафії - Карпентер

Укрінформ
Росія вводить військові колони на територію окупованої Луганської області з метою наведення порядку серед криміналітету, якому дали правити у самопроголошених республіках на сході України.

На цьому наголосив у твітер-повідомленні екс-помічник міністра оборони США з питань України, Росії та Євразії Майк Карпентер.

"Російські регулярні сили заходять в Україну, щоб навести порядок у мафіозній війні між ставлениками Москви. Так відбувається, коли дозволяють правити криміналу. Це не надто відрізняється від того, що ми бачили у деяких регіонах Північного Кавказу", - зазначив колишній високопоставлений представник адміністрації США.

Таким чином він прокоментував повідомлення про появу військового конвою, що зайшов з території Росії на окуповану територію Луганської області України.

Читайте також: Кремль змінив політику щодо ОРДЛО та Придністров’я - Фріз

Як повідомляв Укрінформ, Росія у вівторок ввела війська в ОРЛО, які, за експертними оцінками, були відправлені на посилення підрозділів так званого 2-го АК "ЛНР". При цьому зазначається, що в конфлікті між "головою ЛНР" Ігорем Плотницьким і "міністром внутрішніх справ ЛНР" Ігорем Корнетом Кремль, найімовірніше, зробив ставку на останнього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-