АТО: найгарячішими точками залишаються Авдіївка та Водяне

АТО: найгарячішими точками залишаються Авдіївка та Водяне

Карта
Укрінформ
За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець дістав поранення.

Про це заявив у неділю на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На Луганському напрямку бойові дії почалися ввечері, після 18 години. Противник здебільшого порушував режим тиші у Трьохізбенці та Кримському, що на північ від Бахмутської траси. Окупанти застосовували як легке озброєння, так і міномет. Українські війська вели вогонь у відповідь. Ще один ворожий обстріл стався у Станично-Луганському районі. Загалом учора на Луганському напрямку сталося шість збройних інцидентів", - зазначив Мотузяник.

Водночас, за його даними, на Донецькому напрямку бойовики активізувалися після 13 години. Головною «гарячою точкою» залишається Авдіївка, де сталася серія достатньо потужних і тривалих ворожих обстрілів. Також окупанти порушували режим тиші у Зайцевому, Майорську та Пісках, де під час ворожого обстрілу було поранено українського військового. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку сталося сім ворожих обстрілів.

На Маріупольському напрямку, як додав речник Міноборони з питань АТО, вчора неспокійно було на ділянці фронту Павлопіль-Широкине. У Талаківці противник застосовував міномет. Головною «гарячою точкою» вчора було Водяне, де сталося найбільше ворожих обстрілів. Окрім цього, по одному збройному інциденту сталося у Гнутовому та Старогнатівці, тривалість кожного склала 20-30 хвилин. Загалом учора на Маріупольському напрямку сталися шість ворожих обстрілів. 

Читайте також: АТО: у штабі кажуть, бойовики мінімізували кількість обстрілів

В усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-