У зоні АТО транслюватимуть «Перший Західний» і «Радіо М»

У зоні АТО транслюватимуть «Перший Західний» і «Радіо М»

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала дозволи на тимчасове мовлення на території проведення антитерористичної операції КП «ТК «Львів-ТБ», м.Львів (логотип «Перший Західний»), і ТОВ «ТРК «Можливість» (позивні «Радіо М»), м.Слов'янськ на Донеччині.

Про це повідомляє прес-служба Нацради. 

«Телеканал «Перший Західний» мовитиме на 44 ТВК у селищі Білолуцьку і в селі Зоринівці Луганської області, а «Радіо М» звучатиме на частоті 102,3 МГц у місті Щастя Луганської області», - йдеться у повідомленні.

Також розглянувши звернення від ДП «Український державний центр радіочастот», Національна рада погодила технічний перехід із 34 ТВК на 23 ТВК для здійснення тимчасового мовлення в багатоканальній телемережі МХ-1 у с. Бахмутівці Новоайдарського району Луганської обл. Відповідно регулятор задовольнив заяви тих компаній, що мовили на 34 ТВК, дозволивши їм тимчасово мовити на 23 ТВК. Це такі організації: ПАТ «НСТУ», м. Київ (логотип: «UA:Перший»), ТОВ «ТРК Студія 1+1», м. Київ (логотип: «1+1»), ТОВ «ТРК «Україна», м.Маріуполь Донецької обл. (логотип «Україна»).

Читайте також: Телеканалу "СТБ" попри суди з Нацрадою дали ліцензію ще на сім років

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні 14 вересня Нацрада прийняла рішення оголосити конкурс на три вільні FM-частоти в зоні АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-