АТО: бойовики масовано обстрілюють підступи до Авдіївки

АТО: бойовики масовано обстрілюють підступи до Авдіївки

Укрінформ
П'ятниця у районі проведення АТО розпочалась інтенсивними обстрілами українських позицій на Донецькому напрямку.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Вночі неподалік селища Піски бойовики з великокаліберних кулеметів обстріляли наші опорні пункти. А з 5 ранку і упродовж години російсько-окупаційні війська випустили 13 мін калібру 120 міліметрів, 19 мін калібру 82 міліметри та близько 20 снарядів з танку по укріпленнях сил АТО на підступах до Авдіївки. Наші бійці жорстко відповіли ворогу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначили у штабі, зранку, майже три години проросійські найманці били з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу шахти Бутівка. Вже вдень під ворожим вогнем знову опинились наші позиції біля Авдіївки та Кам’янки.

Читайте також: АТО: бойовики 16 разів порушили "тишу". Штаб назвав втрати за добу

"На Приморському напрямку противник двічі обстрілював з гранатометів українські укріплення неподалік Водяного. Факти застосування ворогом великокаліберних кулеметів зафіксовані і у районі Павлополя. А близько 14 години, неподалік Талаківки, внаслідок обстрілу нашого опорного пункту з автоматичного гранатомету отримав поранення один український військовослужбовець", - повідомили у прес-центрі.

На Луганському напрямку зберігалася "тиша".

"Загалом від опівночі незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир’я. Наші військові 6 разів вогнем у відповідь придушували активність бойовиків", - зазначили у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-