АТО: бойовики 14 разів порушили

АТО: бойовики 14 разів порушили "тишу"

Укрінформ
З початку доби 15 вересня бойовики продовжували обстріли позицій сил АТО, вони 14 разів порушили режим тиші. Сили АТО в ході п'яти найбільш загрозливих обстрілів відкривали вогонь у відповідь.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Упродовж сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО не зазнала серйозних змін. Бойовики продовжили обстріли українських укріплень на усіх напрямках, поодиноко використовуючи і міномети калібру 82 міліметри. ... Загалом від опівночі незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир'я. В ході 5 найбільш загрозливих обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед наших захисників немає", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку російські окупанти випустили 15 мін по позиціях ЗСУ поблизу Новотошківського.

Читайте також: АТО: найбільше обстрілів на лінії фронту Павлопіль - Широкине

На Приморському напрямку противник тричі зі стрілецької зброї відкривав вогонь по укріпленнях сил АТО в районі Талаківки. А під ворожим вогнем із гранатометів двічі опинились наші укріплення на підступах до Водяного.

На Донецькому напрямку великокаліберні кулемети окупантів працювали поблизу Зайцевого та Авдіївки. А зі стрілецької зброї обстріл зафіксований біля шахти Бутівка.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-