Геращенко про відновлення Донбасу: Це і є мирний план - боротьба за уми

Геращенко про відновлення Донбасу: Це і є мирний план - боротьба за уми

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко майже щотижня відвідує Донбас, щоб жителі окупованих територій бачили турботу влади за регіон.

Про це написала перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook.

"Президент майже щотижня відвідує Донбас. В його графіку обов'язково й завжди є цивільні об'єкти і військові частини. Часто щось виникає поза графіком. Тим часом в Facebook дехто його критикують за те, що ай-ай-ай , як він сміє відкривати нові мости і дороги, школи і театри. Критикують ті, хто часто й гадки не має, чим живе сьогодні Донбас, й ніколи там не бували", - написала Геращенко. 

Вона додала, що деякі міністри і народні депутатии їздять на Донбас  для "галочки".

"Тим часом в нас є міністри і міністерства, які жодного разу не бували на Донбасі, або депутати, що ще огидніше, бували там разок і розшивають по КПВВ чи мирному Краматорську в бронежилетах. Зате галочку, що побував - поставили. Що вони зробили, навіщо приїжджали - хто його знає... ...Але їх ніхто не критикує. Бо то нікому не цікаво", - зауважила Геращенко.

Читайте також: Закон щодо реінтеграції Донбасу майже готовий до внесення в Раду - Луценко

Крім того, вона наголосила, що реінтеграція Донбасу має бути мирною, а це і є увага до регіону, відбудова інфраструктури.

"Про це мають знати люди на окупованих територіях- Донбас відновлюють, відбудовують, за нього влада дбає. І президент особисто, бо він прагне миру. Бо ПР (Партія регіонів - ред.) тільки висмоктувала з цього регіону, розкрадала й витягувала все, що шевелиться, всі гроші, що закладалися в бюджетах начебто на дороги і лікарні. Вперше за 20 років тут щось будується і ремонтується. Поблизу фронту. Незважаючи на війну. Це і є мирний план - боротьба за голови. За уми. Шкода, якщо хтось цього не розуміє", - написала Геращенко. 

Перший заступник Голови парламенту додала, що сьогодні також їде у відрядження на Донбас.

"Р. S. Ми сьогодні також їдемо у відрядження. На Донбас. Кожне відрядження- це вивчення нових питань і проблем. І їх вирішення" - написала Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-