Контрактник РФ шукає через соцмережі загублений у Горлівці військовий квиток

Контрактник РФ шукає через соцмережі загублений у Горлівці військовий квиток

Скрін
Укрінформ
Військовослужбовець-контрактник ЗС РФ Владислав Глухов загубив у окупованій Горлівці військовий квиток та документи, після чого дав у одній із місцевих груп в VKontakte оголошення про втрачену річ.

Про це повідомляє міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm.

"21 липня 2017 року, у групі в соціальній мережі VKontakte "Самооборона Горлівки" з'явилося оголошення(архів) про втрату російського військового квитка: "Хлопці, 15 липня було загублено російський військовий квиток та документ від машини. У військовому квитку були гроші - залиште їх собі, поверніть, будь-ласка, документи. Напишіть в особистому повідомленні або зателефонуйте за номером 0669319105. Військовий квиток на ім'я Глухов Владислав Андрійович, 1992 р. н.", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають волонтери InformNapalm, схоже повідомлення розміщувалося у цій самій групі і 17 липня, без ПІБ та дати народження, але із тим самим телефоном: "Учора в районі ринку шахтаря або другої лікарні був загублений військовий квиток російський. Хто може знайде, будь ласка, напишіть в особистому повідомленні або зателефонуйте за номером 0669319105, документ дуже важливий, заздалегідь величезне дякую!".

"Оскільки документ є дуже важливим для власника, то в другому оголошенні він розкрив більш детальні дані. Щоб збільшити шанси повернення російського військового квитка, у оголошенні згадали про гроші, що лежали у документах і які можна не повертати", - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Затриманий на Донбасі Агеєв підтвердив службу в Збройних силах РФ

У InformNapalm зазначили, що ПІБ "Глухов Владислав Андрійович" зустрічається у "Чистилищі" сайту "Миротворець", але рік народження там вказаний 1991, а не 1992, як у оголошенні. Також зазначено, що він, на момент розміщення запису на сайті, а це 9 січня 2017 року, "знаходиться в місті Горлівка Донецькій області".

"Мобільний номер телефону "0669319105" з оголошень вивів на групу "Канзаші вироби ручної роботи", де у одному із постів вказаний цей номер телефону. Цю групу створила і веде Вікторія Глухова. Порівняння фотографій з профілів соцмережі VKontakte Вікторії та Владислава Глухових показало, що вони не просто однофамільці, а подружжя, у якого двоє дітей", - підкреслюється у розслідуванні. 

Зазначається, що Владислав Глухов створив собі цілих п'ять профілів у соцмережі із датою народження 25.10.1991,  проте страх публічно видавати свої справжні дані у оголошенні змусив російського солдата трохи змінити інформацію про дату народження, щоб "ускладнити" ідентифікацію: "Але у спробі повернути свій "російський військовий квиток", він підставив свою дружину, вказавши її номер телефону".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-