Через обстріли людям пропонують виїхати з Зайцевого — Жебрівський

Через обстріли людям пропонують виїхати з Зайцевого — Жебрівський

Укрінформ
У Донецькій області жителям селища Зайцеве через обстріли терористів пропонують оселитися в санаторії "Святі гори" у Святогірську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Сьогодні 5 літніх осіб із Зайцевого на кілька тижнів ми поселили в санаторій «Святі гори» у Святогірську. Після того, як минулого тижня окупанти обстріляли селище Зайцеве, деякі мешканці Зайцевого вирішили виїхали із селища, частині людей допомогли виїхати волонтери. Ми провели опитування місцевих мешканців, хто із них хотів би на деякий час поїхати у санаторій”, - розповів очільник області.

За його словами, станом на 28 березня зголосилося виїхати п’ятеро осіб, а 29 березня ще дві сім’ї мають прийняти рішення про поїздку у «Святі гори».

“Ми надали військово-цивільній адміністрації Зайцевого частину будматеріалів для відновлення пошкоджених будинків. З будівельними матеріалами активно допомагають і волонтери, за що їм щира подяка”, - додав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-