Мінветеранів презентувало книгу про стратегічні комунікації в умовах гібридної війни

Мінветеранів презентувало книгу про стратегічні комунікації в умовах гібридної війни

Фото
Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів представило монографію «Стратегічні комунікації в умовах гібридної війни: погляд від волонтера до науковця».

Презентація монографії відбулась під час пресконференції в Укрінформі.

«Оскільки наражаємося на цю інформаційну війну ми всі, тобто на її вплив на нашу свідомість, то в принципі можна сказати, що книга для всіх... Викладено там все досить доступно. Там є практичні рекомендації для журналістів, як вести кризові комунікації, як поводитися, коли ти наражаєшся на різні типи криз», - сказала під час презентації міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Вона зазначила, що фахово ця книга потрібна: журналістам, комунікаційникам державних органів, фахівцям інформаційних технологій та кіберпростору.

Лапутіна додала, що в перспективі англійське видання монографії хочуть представити в НАТО.

Читайте також: Стріт-арт проти фейків: у Києві презентували проєкт медіаграмотності

Урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко зауважила, що книга також буде цікава організаціям громадянського суспільства, зокрема, тим, які ведуть комунікаційну роботу та протидіють інформаційним та іншим загрозам з боку РФ.

Своєю чергою соціальний психолог Олег Покальчук зазначив, що монографія «символізує процес захисту національних інтересів держави в сфері інформаційної безпеки».

«Монографія ще й має хороший науковий рівень, і це принципово важливо... Наукова якість дуже важлива для наших зарубіжних партнерів, тому що вони повинні знати не просто що відбувається, а ще й те, що можна верифікувати як дійсне, як доказове», - сказав він.

Читайте також: Пропагандисти авторитарних режимів мають нести кримінальну відповідальність – експерт

Професорка Національної академії СБУ Лариса Компанцева додала, що тираж книги раніше був обмеженим, близько 300 екземплярів, але зараз буде робитися додатковий тираж для всіх охочих. Також монографію буде виставлено на сайті Національної академії СБУ.

Фото: Інна Бородаєва/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-