Дрони та роботи: Центр стратегічних комунікацій та Міноборони розкажуть про цифрове майбутнє ЗСУ

Дрони та роботи: Центр стратегічних комунікацій та Міноборони розкажуть про цифрове майбутнє ЗСУ

Укрінформ
Інформаційну кампанію із промоції цифрової трансформації та впровадження інноваційних технологій у сфері оборони запускає "Укрінформ" (Головна редакція "Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки") з Міністерством оборони України.

Так, 7 жовтня на майданчику Укрінформу - брифінг про стан та перспективи цифрової трансформації, оснащення Збройних сил високотехнологічним озброєнням та військовою технікою.

8 жовтня - «круглий стіл» про впровадження роботизованих комплексів та безпілотних літальних апаратів. Учасники обговорять досвід використання роботизованих систем та безпілотників у сучасних збройних конфліктах, діяльність провідних країн світу, потенціал підприємств оборонно-промислового комплексу, а також інформаційні загрози у цій сфері та їх відвернення.

12 жовтня фахівці обговорять питання кібероборони держави, зокрема перспективи створення кібервійськ.

Читайте також: РНБО видала розпорядження створити Кібервійська в Україні. Що це буде?

З 13 по 17 жовтня на Михайлівській площі діятиме експозиція сучасних зразків озброєння та військової техніки: високоточної зброї, засобів розвідки, зв’язку та автоматизації управління, радіоелектронної боротьби, роботизованих комплексів, безпілотників.

Заходи приурочені до святкування Дня захисників та захисниць України.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-