Польща та Швеція підтримають санкції проти Росії

Польща та Швеція підтримають санкції проти Росії

Укрінформ
Дії Росії у військовій площині, а також дезінформаційні акції викликають занепокоєння у Польщі та Швеції. 

На цьому під час спільної прес-конференції у Варшаві заявили прем'єр-міністри Польщі та Швеції Беата Шидло та Стефан Левен, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Це все (військові навчання, дезінформаційні акції - ред.) ми сприймаємо як загрози, які наші дві країни також повинні брати до уваги. Ми повинні співпрацювати у цій сфері, обмінюватися інформацією і ми вбачаємо у цьому дуже важливий елемент співпраці”, - заявила Шидло.

Вона підкреслила, що разом з Левеном вони згодні: продовження міжнародної підтримки для України, як з боку ЄС, так й інших важливих партнерів та міжнародних інституцій є “ключовою справою для стабілізації ситуації і розвитку цієї країни”.

Шидло також наголосила, що Польща і Швеція як країни-ініціатори “Східного партнерства” налаштовані на спільну роботу щодо реформування цього проекту, зокрема, у контексті саміту Партнерства у листопаді.

У свою чергу Левен наголосив, що Стокгольм і Варшава підтримують продовження санкцій проти Росії до виконання нею Мінських домовленостей.

Шведський прем'єр також підкреслив, що обидві країни виступають за зниження напруги у басейні Балтійського моря, що вимагає співпраці у сфері оборони і безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-