Боні: важливо зберегти санкції проти Росії

Боні: важливо зберегти санкції проти Росії

Ексклюзив
Укрінформ
Сьогодні важливо зберегти санкції проти Росії в умовах, коли ведеться боротьба за їх скасування.

Таку думку в інтерв'ю Укрінформу висловив депутат Європарламенту, заступник голови делегації парламентської співпраці з Україною Міхал Боні.

Санкції проти Росії діють. В ЄС зараз ведеться боротьба проти їх скасування, за умови дещо зміненої позиції США. Офіційно президент Трамп говорить, що санкції буде продовжено, але насправді невідомо, що він зробить. Тому, зараз важливо зберегти санкції, і постійно перевіряти як вони діють”, - зазначив Боні.

Політик зазначив, що відключення Росії від cистеми міжнародних банківських розрахунків SWIFT, як один з варіантів посилення санкцій проти Росії, має бути добре продуманим, щоб від цього не страждали прості росіяни.

“Питання полягає в тому, чи це відключення мало б стосуватися усіх в Росії чи персонально окремих осіб. ЄС не хоче запроваджувати санкції, що стосуватимуться простих росіян, які не несуть відповідальності за агресію проти України. Путін не відреагує на санкції, коли пересічним росіянам житиметься гірше, прості люди його не цікавлять”, - констатував Боні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-