МВФ вжив заходів для захисту від кібератак

МВФ вжив заходів для захисту від кібератак

Укрінформ
Після кібернападів на комп'ютерні системи МВФ протягом минулих років, у Фонді вважають, що застосували ефективних заходів для посилення безпеки на цьому напрямі.

Такий коментар висловив під час прес-брифінгу в четвер директор прес-офісу МВФ Джері Райс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Що стосується кібератак у широкому сенсі, МВФ дійсно був об'єктом таких нападів в минулому. Звичайно, ми застосували посилених заходів безпеки в той період", - зауважив Райс.

Журналіст запитав про останню хакерську атаку, організовану, за повідомленнями, російськими спецслужбами на комп'ютери окремих посадовців Фонду. Райс не став коментувати це, зауваживши, що зараз не має інформації щодо цього питання.

Водночас, офіційний представник Фонду наголосив, що застосовані раніше кроки у відповідь на подібного роду напади "були повною мірою ефективними".

Він підкреслив, що у Фонді не ігнорують таких речей та ставляться до цього з усією серйозністю.

"Був проведений повний процес реагування, були застосовані кроки для зміцнення системи безпеки МВФ у цій сфері та Рада (директорів Фонду – ред.) була поінформована й задоволена процесом реагування", - зауважив Райс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-