КНДР невдовзі розробить ракету, здатну долетіти до США – розвідка

КНДР невдовзі розробить ракету, здатну долетіти до США – розвідка

Укрінформ
Нинішній стан розробок і випробувань балістичних ракет в Північній Кореї може призвести до отримання режимом у Пхеньяні ракетоносія, здатного доставити ядерний заряд до американської території, якщо цьому не завадити.

Про це заявив у вівторок під час слухань у Комітеті з питань збройних сил Сенату США директор Агентства військової розвідки Пентагону генерал-лейтенант Вінсент Стюарт, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Якщо все залишити на своїй траєкторії, режим (Північної Кореї – ред.) зрештою досягне успіху в отриманні ракети, здатної нести ядерну зброю та загрожувати США", - зауважив керівник розвідки Пентагону.

Він назвав ракетно-ядерну загрозу з боку КНДР однією з найбільших загроз національній безпеці США станом на сьогодні. Водночас, генерал не став озвучувати прогнози щодо термінів, за які Північна Корея може досягти успіху на цьому напрямі.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в Комітеті Сенату США з питань збройних сил відбулися слухання щодо зовнішніх загроз для Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-