Трамп каже, що

Трамп каже, що "російський слід" вигадали демократи

Укрінформ
За кілька годин до перших слухань у Конгресі представників правоохоронних і розвідувальних органів щодо втручання Росії у президентські вибори США, Дональд Трамп поширив твіти, у яких звинуватив демократів у вигадуванні "російської теми".

Дописи президента з'явились у його Twitter зранку понеділка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Джеймс Клеппер (екс-директор Національної розвідки – ред.) та інші заявили про відсутність жодних доказів про те, що президент США був у змові з Росією. Ця історія – фейкові новини, і все про це знають!", - написав президент у одному з повідомлень.

Слідом за цим, через короткий час Трамп не оминув звинуватити Демократичну партію в тому, що вся історія про втручання Росії у вибори – їхні вигадки.

"Демократи вигадали та поширили "російську історію" як виправдання своєї жахливої виборчої кампанії. Велика перевага в Колегії вибірників й ті, хто втратив!", - заявив глава Білого дому.

У понеділок Комітет Палати представників США з питань розвідки проведе перші слухання щодо розслідування з питань втручання Росії у внутрішню політику США. На ньому свідчитимуть директор ФБР Джеймс Комі й директор Агентства національної безпеки Майк Роджерс.

Фото: spiegel.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-