Ішингер – Трампу: Припиніть твітити, пане президенте

Ішингер – Трампу: Припиніть твітити, пане президенте

Фото
Укрінформ
Голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер гостро розкритикував президента США Дональда Трампа через непередбачуваність зовнішньої політики нової адміністрації США та некоректні висловлювання в мережі Twitter.

Про це інформує DW

"Той, хто так грубо висловлюється про медіа, судову систему та про спецслужби своєї країни, той стає непередбачуваним та шкодить своїй команді", - заявив Ішингер в інтерв'ю газеті Bild, яке було опубліковане у четвер, 16 лютого.

"Припиніть твітити, пане президенте", - порадив Трампу голова Мюнхенської конференції з безпеки. За його словами, дії Трампа призвели до "максимальної невизначеності" у зовнішній політиці США. "Трампу слід обрати один курс та дотримуватися його", - впевнений Ішингер. Він також розкритикував за це членів команди Трампа, наголосивши, що у зовнішній політиці найважливішими є довіра та передбачуваність.

"Коли така людина, як президент США, оточує себе людьми, які їх (довіру та передбачуваність - ред.) посилюють, це є запорукою успіху. Але коли вона оточує себе людьми, які викликають більше запитань, ніж відповідей, тоді передбачуваність та довіра втрачаються", - зазначив Ішингер.

Як відомо, Дональд Трамп є активним користувачем Twitter, у якому часто дозволяє собі суперечливі оцінки та некоректні висловлювання. Зокрема, він без жодної аргументації звинувачував ЗМІ у "фабрикаціях", а суддю, який призупинив дію його антиміграційного указу, називав "так званим суддею".

Фото: Ольга Танасійчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-