Російські ЗМІ на "похороні" Доренка взяли "коментар" у померлої співачки

Російський пропагандистський телеканал «Звезда» взяв «коментар» про смерть журналіста Сергія Доренка у народної артистки СРСР, оперної співачки Олени Образцової, яка нібито була на його похороні.

Насправді похорону журналіста не було, а Образцова померла ще в 2015 році, повідомляє «Дождь».

«Телеканал «Звезда» взяв коментар про смерть Сергія Доренка у народної артистки СРСР Олени Образцової. Вона нібито була присутня на похороні журналіста, якого насправді не було, і поспілкувалася з пресою. При цьому Олена Образцова померла 12 січня 2015 року», - йдеться у повідомленні.

Матеріал «Образцова розповіла, на які компроміси йшов Доренко у своїй роботі» з'явився на сайті телеканалу в неділю, 12 травня. У тексті артистка «зазначила», що Доренко ніколи не йшов на компроміси і керувався у своїй професійній діяльності тільки правдою. «Низький йому уклін і вічна пам'ять», - «додала» вона.

Читайте також: Відомий російський пропагандист Доренко насмерть розбився у ДТП

Наразі новина на сайті «Звезды» видалена, її також не можна знайти в кешах «Гугла» і «Яндекса», однак вона є в пошуковій видачі «Яндекса».

Як повідомлялося, російський пропагандист, головний редактор радіостанції «Говорит Москва» Сергій Доренко помер 9 травня після падіння з мотоцикла.

Церемонія прощання з Доренком була запланована на 12 травня, однак її скасували через відмову поліції видати тіло журналіста його вдові.