Мішель Обама закликала демократів підтримати Клінтон

Перша леді Сполучених Штатів Мішель Обама закликала делегатів Загальнонаціональної конвенції Демократичної партії підтримати під час голосувань Гілларі Клінтон в якості єдиного кандидата від партії.

Свою заяву вона зробила на тлі скандалу, який похитнув єдність серед делегатів через останній скандал з викраденими листами на серверах комітету партії, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Голосування - це вибір того, хто матиме владу, щоб ростити наших дітей впродовж наступних чотирьох або восьми років їхнього життя. І сьогодні я прийшла сюди, тому що на цих виборах є лише одна людина, якій я можу довірити цю відповідальність, лише одна особа, яка, на мою думку, дійсно кваліфікована бути президентом Сполучених Штатів – це Гілларі Клінтон", - заявила Мішель Обама.

Вона підкреслила, що довіряє Клінтон очолювати цю країну, "тому що бачила впродовж усього її життя відданість дітям".

Перша леді також зазначила, що найбільше захоплює в Гілларі те, що "вона ніколи не здавалася під тиском і ніколи не шукала простих шляхів для вирішення ситуації".

Крім того, дружина чинного глави Білого дому позитивно висловилась про кандидата у віце-президенти Сполучених Штатів – сенатора від штату Вірджинія Тімоті Кейна, про якого офіційно було оголошено минулого тижня.

"Лідери, такі як Тім Кейн, демонструють нашим дітям, що таке порядність та освіченість", - наголосила Обама.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок в місті Філадельфія розпочався Загальнонаціональний з'їзд Демократичної партії США. Він триватиме чотири дні. Основними пунктами програми з'їзду мають стати голосування за номінанта від демократів на виборах президента США та кандидата у віце-президенти, а також затвердження політичної платформи партії на наступний період.