Канада планує долучитися до відбудови Черкащини – ОП

Фото

Канада має намір долучитися до відбудови Черкаської області.

Про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він поінформував про проведення предметної дискусії з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою. Тимошенко подякував пані послу за оцінку українського плану відбудови Fast Recovery plan.

"Канада зацікавлена у відновленні Черкащини. Там, після початку повномасштабної війни, активно працює Канадський Червоний Хрест, надаючи допомогу внутрішньо переміщеним особам та людям вразливих категорій", — зазначив він.

Тимошенко додав, що Президент Володимир Зеленський переконує партнерів, аби вже долучалися до опікування та допомоги окремим регіонам, що потерпають від наслідків російської агресії. На переконання керівника ОПУ, це вкрай важливо для побудови й укріплення партнерства в майбутньому, відбудови зв’язків між бізнесом, суспільством та громадськими ініціативами.

Читайте також: Шмигаль відвідав переселенців у санаторії на Черкащині

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Телеграм Кирила Тимошенка