Президент закликає ЗМІ поширювати інформацію про Україну, щоб про війну не забували

Президент України Володимир Зеленський закликає журналістів поширювати інформацію про Україну, аби про війну не забували у світі.

Про це Глава держави заявив у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Щоб не зменшувалась увага до України, до нашої боротьби за свободу, кожен і кожна мають продовжувати говорити про те, що відбувається. Поширюйте інформацію. Підтримуйте наші потреби. Звичайно, передусім це стосується журналістів. І сьогодні, до речі, хочу побажати їм не замикатися на нашому внутрішньому українському контексті. Що більше буде сказано про Україну у світі, то швидше ми зможемо закінчити війну та звільнити нашу землю», - зазначив Зеленський.

Він привітав працівників ЗМІ із Днем журналіста. І хоча цього разу його не святкують, представників професії таки вітають. «Це люди, які тримають інформаційний фронт, за це я даний від усіх нас, українців», - підкреслив Глава держави, нагадавши, що він вручив відзнаки низці працівників ЗМІ, а також рідним загиблих працівників мас-медіа.

Читайте також: Журналістам варто показувати наших бійців на сході - Зеленський

Від дня повномасштабного вторгнення російської федерації в Україні загинули 32 журналісти.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що убивць журналістів шукатимуть та притягатимуть до відповідальності.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: Офіс Президента