Катастрофа Ан-26: університет Повітряних сил опублікував банківські реквізити для допомоги родинам

Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба опублікував банківські реквізит та контакти для тих, хто хоче надати допомогу родинам загиблих в авіакатастрофі військового літака Ан-26.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє командування Повітряних сил у Фейсбук.

"Телефонують люди з усіх куточків України й висловлюють співчуття сім’ям та родинам загиблих і хочуть підтримати їх у нелегку годину. У ХНУПСі визначили людину, на чию картку можна перерахувати кошти", - зазначили в командуванні Повітряних сил.

Водночас на сайті університету офіційно опубліковані дані банківської картки та номер телефону контрактної особи, до якої можна звертатися для надання допомоги.

Читайте також: Камера відеоспостереження зафіксувала момент падіння Ан-26 - Геращенко

Як повідомлялося, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Читайте також: Зеленський відвідав у лікарні курсанта, який вижив у катастрофі літака Ан-26

На місці катастрофи загинули 25 осіб, один курсант помер у лікарні від опіків, несумісних із життям. Ще один перебуває на лікуванні.

Читайте також: До університету Повітряних сил у Харкові несуть квіти

За фактом падіння військового літака Ан-26 розпочато кримінальне провадження щодо порушення правил польотів та підготовки до них, що спричинило катастрофу та тяжкі наслідки (ст. 416 КК України).