У поліції сказали, скільки нових TruCam запрацюють вже з суботи

Інфографіка

Патрульна поліція почне використовувати додаткові 6 пристроїв TruCam для вимірювання швидкості з суботи, 1 грудня.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“Відзавтра патрульна поліція використовуватиме ще 6 додаткових пристроїв TruCam. Відповідно буде збільшено і кількість місць, де патрульні фіксуватимуть швидкість руху вже з понеділка (03.12.2018). До списку включені додаткові ділянки автодоріг з підвищеним рівнем аварійності”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція розповіла, скільки штрафів "наловив" TruCam

У МВС зазначили, що з понеділка патрульні поліцейські фіксуватимуть швидкість руху пристроями TruCam на таких ділянках доріг, як Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (Вінницька область); Маріуполь - вулиця Набережна (Донецька область); Київ - Броварський проспект, вулиця Саперно-Слобідська і Столичне шосе; Львівська область - Львів - Краковець (західний обхід Львова); Устилуг-Луцьк-Рівне (Рівненська область); Тернопіль - Львів - Рава Руська (Тернопільська область); Житомир  - Чернівці (Чернівецька область).

“Всі прилади TruCam, якими користуються патрульні поліцейські, вже пройшли повірку та отримали експертний висновок ДССЗЗІ”, - уточнили у МВС.

Читайте також: Поліція випустила на дороги України "некерований автобус-привид"

Також зазначається, що починаючи з 16 жовтня і до сьогоднішньго дня було складено вже понад 13 тис. матеріалів за перевищення дозволеної швидкості руху.

Як повідомляв Укрінформ, з 8 жовтня 2018 року порушення водіїв на дорогах почали фіксувати за допомогою радарів TruCam - лазерних приладів для вимірювання швидкості руху автомобіля з веденням відеофіксації. До 15 жовтня прилади працювали в пілотному режимі.