Антикорупційники України та Румунії домовилися про співпрацю

Національне агентство з питань запобігання корупції співпрацюватиме з Антикорупційним генеральним директоратом Міністерства внутрішніх справ Румунії.

Відповідний протокол про співпрацю у сфері запобігання корупції підписали у вівторок голова НАЗК Наталія Корчак та заступник генерального директора Антикорупційного генерального директорату МВС Румунії Костянтин Преоцясе, повідомляється на сторінці НАЗК у Facebook.

"Голова Національного агентства з питань запобігання корупції України Наталія Корчак та заступник генерального директора Антикорупційного генерального директорату Міністерства внутрішніх справ Румунії Костянтин Преоцясе підписали Протокол про співпрацю у сфері запобігання корупції", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК знайшло порушення у декларації заступника голові Харківської ОДА

Відповідно до підписаного протоколу, сторони домовились здійснювати консультації та обмінюватись інформацією і досвідом в галузях запобігання корупції та сприяння доброчесності за такими напрямками, як оцінка корупційних ризиків на секторальному рівні, розробка заходів щодо їх усунення, зміцнення міжвідомчого співробітництва.