У Маріуполі загарбники продовжують зносити будівлі

Відео

У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі загарбники зносять чергову пошкоджену обстрілами будівлю, у такий спосіб вони знищують сліди своїх злочинів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та оприлюднив відповідне відео з місця події.

«Прямо зараз окупанти зносять чергову будівлю по вул. Латишева, ховаючи під будівельним сміттям особисте життя сотень маріупольців. Разом із меблями, особистими речами та дрібницями, з яких було складено життя людей окупанти ховають наслідки власних злочинів. А люди? А люди знову змушені самостійно шукати де жити. Така вона, турбота окупантів. «русскій мір» у всій своїй справжній красі», - написав під відео радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: росіяни перетворили на руїни найстарішу школу Маріуполя

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку повномасштабного вторгнення у місті загинули близько 22 тис. жителів. Понад 50 тис. людей були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Нині у місті залишаються понад 100 тис. жителів. Але жити більшості людям ніде.

Читайте також: У Маріуполі загарбники зруйнували історичний особняк купця Трегубова біля драмтеатру

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.