На Вінниччині оновлюють 10 приймальних відділень у лікарнях

Велике будівництво

На Вінниччині триває реконструкція 10 приймальних відділень опорних закладів охорони здоров'я в госпітальних округах. Роботи проводять за президентською програмою «Велике будівництво»; першу чергу будівництва планується завершити до 1 квітня.

Як передає Укрінформ, фото з трьох об'єктів, які дають уявлення про хід реконструкції, розміщено на офіційній сторінці «Великого будівництва» у Фейсбуці.

Так, у Вінниці закінчуються внутрішні роботи і монтаж сучасного обладнання в приймальному відділенні головного корпусу лікарні швидкої допомоги.

У містах Козятин та Калинівка реконструюють приймальні відділення районних лікарень.

За даними Вінницької ОДА, роботи з реконструкції приймальних відділень області розділені на дві черги. Обсяг коштів, необхідний для завершення робіт першої черги, становить 56 млн грн, другої - 39,4 млн грн.

Крім медустанов уже згаданих населених пунктів, реконструкція торкнулась Тульчинської, Ямпільської, Жмеринської, Гайсинської, Бершадської районних та Могилів-Подільської окружної лікарень.

Читайте також: В ОП запевняють, що ремонт місцевих доріг буде пріоритетом для влади у 2021 році

При цьому будівельна готовність першої черги реконструкції приймальних відділень Ямпільської та Калинівської лікарень становить 100%, інших восьми відділень - від 72 до 98%.

У чотирьох відділеннях (Жмеринської, Хмельницької, Ямпільської лікарень та Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги) встановлені комп'ютерні томографи.

Будівельні роботи першої черги у всіх десяти приймальних віддленнях планується завершити до 1 квітня 2021 року.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив, що в 2021 році будуть реконструйовані 177 приймальних відділень по всій країні.