Разумков відкрив Раду, у залі зареєструвалися 172 депутати

Фото

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту в середу.

У залі зареєструвалося 172 народних депутати, передає кореспондент Укрінформу.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав спікер.

Пленарне засідання Верховної Ради / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні народні депутати продовжать розгляд поправок до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

До розгляду на цьому засіданні також заплановано законопроєкти №5122, №5122-1, №5122-2 "Про внесення змін до статті 21 Закону України "Про лікарські засоби" щодо заборони продажу лікарських засобів дітям"; №4282 "Про дерадянізацію законодавства України", №4668 та №4668-1 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення пенсійного законодавства".

Читайте також: Рада може розглянути ліквідацію ОАСК наступного пленарного тижня – Веніславський

Напередодні, у вівторок, 13 квітня парламентарії розглянули 1518 поправок із 3128 до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

Раніше Голова ВР Дмитро Разумков заявив, що парламентарям залишилося близько тисячі поправок, які будуть розглядати орієнтовно до травня.

У Верховній Раді з вівторка, 16 березня, триває розгляд поправок до проєкту закону №2194. Усього до другого читанні законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції "Опозиційна платформа - за життя" і "Батьківщина" наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.