Саміт миру відбудеться і має стати успішним, як би його не намагалися зірвати - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Глобальний саміт миру відбудеться і має стати успішним, як би його не намагалися зірвати.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Зеленський у вечірньому відеозверненні.

"Ми маємо всі пам’ятати, що Росію можна тільки примусити залишити Україну у спокої. І це – буде. Наша сила це зробить обовʼязково. Сила нашого народу, наша військова сила, сила нашої єдності зі світом, сила партнерів – сила нашої дипломатії", - підкреслив Президент.

Він подякував всім, хто працює у команді нашої держави – "в моїй команді і в командах держав-партнерів, – хто цими днями вже працює, щоб у червні ми всі – усі країни світу, які цінують життя, – досягли дійсно важливого політичного результату".

Відео: ОП

"Глобальний саміт миру відбудеться і має стати успішним, як би його не намагалися зірвати. Путін не хоче миру, він божевільний, і кожного дня його держава робить щось, щоб це довести. І щоб подолати це зло, щоб подолати війну, нам потрібна максимальна єдність світу. Разом досягаємо результатів", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Шмигаль: Україна об’єднує світ, щоб агресор усвідомив безальтернативність Формули миру

Як повідомляв Укрінформ, Глобальний саміт миру - міжнародна зустріч, яка відбудеться у Швейцарії на рівні лідерів країн-учасників Української формули миру 15-16 червня.

Фото: ОП