Зеленський: Я не займаюсь популізмом, і люди це бачать

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що не займається популізмом, і люди це бачать.

Про це він сказав під час пресмарафону 10 жовтня, відповідаючи на запитання журналістів, чи не вважає він популізмом свої гучні заяви і завдання, які дає керівникам регіонів, наприклад, за власний кошт будувати дороги або погасити борги міста за тепло, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не займаюсь популізмом, і це люди бачать. Ми говорили про важливі речі, як повернення наших людей (з Росії - ред.), а ви чомусь про це не кажете, а згадуєте мера Сміли (Зеленський порадив очільнику Сміли продати свій автомобіль і погасити борг міста за тепло - ред.). А візьміть до уваги, як парламент швидко приймає закони. Це найшвидше він робить за всі попередні парламенти, і це не популізм, ми це робимо... Далі, наприклад, критична дорога з Запоріжжя до Маріуполя, ми її вже практично побудували. То популізм це, чи ні? І не забувайте, що в таких питаннях, регіональних, я допомагаю уряду, бо я - не уряд. Це не мої обов'язки, я просто допомагаю людям, як можу", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що якщо його приїзд і заяви в регіонах "допомагають щось змінити в містах", то це - не популізм, а "допомога людям". "Якщо ви кажете не їздити нікуди, а сидіти на Банковій, то я буду сидіти", - резюмував Президент.

Читайте також: Президент каже, що Данилюк хотів бути Прем'єром

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський проводить пресмарафон. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня.