Завтра комітет Ради візьметься за законопроект про нацбезпеку

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони розгляне на засіданні у вівторок, 19 червня, законопроект про нацбезпеку.

Про це йдеться в повідомленні комітету на його веб-сайті.

«19 червня 2018 року о 14:30 у залі засідань № 1224 адмінбудівлі Верховної Ради України по вул. Садова, 3А відбудеться засідання Комітету, на якому заплановано розгляд проекту Закону про національну безпеку України (реєстр.№8068) до другого читання», - йдеться в повідомленні.

На Погоджувальній раді в понеділок голова парламенту Андрій Парубій прогнозував початок розгляду парламентом у другому читанні законопроекту №8068 у середу, а в четвер, 21 червня, - його ухвалення в сесійній залі.

Читайте також: Парубій прогнозує, що законопроект про нацбезпеку ухвалять у четвер

15 червня, за словами Парубія, робоча група з доопрацювання зазначеного законопроекту узгодила усі правки до другого читання.

16 червня Президент Петро Порошенко наголосив на необхідності ухвалення на цьому тижні закону про національну безпеку, в тому числі у зв'язку з тим, що у липні відбудуться два важливі саміти: Україна-ЄС та саміт НАТО.

5 квітня парламент прийняв у першому читанні зазначений законопроект №8068 «Про національну безпеку України», що має наблизити Україну до стандартів НАТО.