Парубій прогнозує, що законопроект про нацбезпеку ухвалять у четвер

Парубій прогнозує, що законопроект про нацбезпеку ухвалять у четвер

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій розраховує, що парламент почне розгляд у другому читанні законопроекту №8068 «Про національну безпеку України» 20 червня, а в цілому він буде ухвалений 21 червня.

Про це спікер сказав під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу нагадати, що цього тижня вже крайній термін, коли ми мали б прийняти законопроект про національну безпеку і оборону, оскільки у липні відбудеться саміт, і нам дуже важливо, щоб до саміту ми змогли продемонструвати, що Україна виконує свої зобов'язання щодо співпраці з НАТО і йде шляхом реформ. Я говорив з головою комітету: робоча група за участю фракцій і груп відбулася у п'ятницю, було узгоджено всі правки до другого читання, у вівторок комітет обіцяє провести засідання, відповідно ми зможемо за нашою практикою в середу почати розгляд, а в четвер годині в 11-12 завершити розгляд і вийти на заключне рішення по питанню безпеки і оборони», - сказав Парубій.

Читайте також: Порошенко розраховує, що на тижні Рада ухвалить закон про нацбезпеку

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 5 квітня 2018 року ухвалила у першому читанні законопроект "Про національну безпеку України", який визначає засади держполітики у сфері національної безпеки та оборони, цивільного контролю за військовою сферою, а також стратегій захисту держави, зокрема, кібербезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-