Парубій закрив ранкове засідання Ради

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання парламенту. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказав спікер.

У середу Рада не змогла ухвалити президентські законопроекти "Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довготермінового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку" № 0163, "Про приєднання України до Статуту Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії (IRENA)" № 0164 та проекту закону "Про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2018 року строку дії Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про Міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року" № 0169.

Читайте також: Депутату у Раді вимкнули мікрофон за російську

Також народними депутатами не було підтримано проект постанови "Про проведення парламентських слухань на тему: "Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку" № 6234 - за проголосували лише 165 депутатів.

Далі парламентарії розпочали розгляд у другому читанні законопроекту № 5592-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів)". Упродовж пленарного засідання було розглянуто 452 правки із 515.