Москаленко обіцяє Парубію "перепис вольних" до середи

Голова депутатської групи «Воля народу» Ярослав Москаленко пообіцяв до 6 вересня передати Голові Верховної Ради Андрію Парубію заяви депутатів, які входять до складу групи.

Про це Москаленко заявив 4 вересня на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради України.

«Депутатська група «Воля народу» продовжує своє існування і до середи (6 вересня), Андрію Володимировичу, я передам вам заяви тих наших колег, які входять до складу нашої групи», - сказав він.

Читайте також: Парубій сподівається за 2-3 тижні "пройти" всі запропоновані реформи

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про вихід із депутатської групи «Воля народу» народного депутата Сергія Мельничука та, за наполяганням цієї ж групи, оголосив про вихід Олександра Онищенка. Тепер у групі 17 депутатів, тоді як кількість депутатської групи має становити мінімум 19 депутатів. Якщо протягом двох тижнів кількість членів депутатської групи не збільшиться, то, згідно з Регламентом, головуючий на засіданні має оголосити про розпуск групи.

Голова Верховної Ради під час прес-конференції 27 червня наголосив, що депутатська група "Воля народу" ще має час поповнити свій склад, щоб уникнути розпуску.