Порошенко подякував Кісці за підтримку України

Президент України Петро Порошенко висловив щиру подяку своєму колезі президенту Словаччини Андрею Кісці за дружню позицію та підтримку України.

Про це він повідомив у Тwitter.

"Вдячний Президенту Словаччини за підтримку української територіальної цілісності і реформ. Це позиція справжнього друга і партнера!" - написав Порошенко.

У свою чергу, Президент Словацької Республіки Андрей Кіска привітав українців із запровадженням безвізового режиму з Євросоюзом, повідомляє прес-служба глави Української держави.

 «Іноді мрії стають реальністю», - сказав він.

Кіска додав, що як Президент країни, яка в минулому входила до соціалістичного блоку країн, дуже добре розуміє, наскільки повернення до європейської родини є великою мрією.

Президент Словаччини зазначив, що Україна провела багато реформ і продовжує рухатися вперед: підписано Угоду про асоціацію, запроваджено безвізовий режим. Він запевнив у подальшій підтримці Словаччиною України на її шляху до Європи.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні проходять урочистості з нагоди запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони. На українсько-словацькому кордоні в таких урочистостях узяли участь Петро Порошенко та Андрей Кіска.