Словаччина підтримуватиме Україну на шляху до ЄС - Кіска

Словаччина підтримуватиме Україну на шляху до ЄС - Кіска

Укрінформ
Словаччина підтримуватиме Україну на її шляху до Європейського Союзу.

Про це заявив президент цієї країни Андрей Кіска в МПП "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні під час церемонії відкриття символічних дверей до Євросоюзу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Словаччина і її політики будуть підримувати вашу державу, щоб вона прямувала до Європейського Союзу, де вам і належить бути. Дорогі сусіди! Вітаємо в Європі!" - звернувся до українців словацький президент.

За його словами, сьогодні прекрасний день і для словацького народу. 

"Україна виконала свої обіцянки. Те саме зробив і Європейський Союз. Так має бути - кожен має виконувати свої зобов'язання. Хочу вас закликати, щоб і надалі проводили реформи. Вони потребують багатьох зусиль. Це означає, що ви маєте продовжувати їх виконання, і я вам скажу: це накладає на громадян дуже багато вимог, але, повірте мені, це дуже вигідно для вас", - сказав Кіска.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко прибув на Закарпаття, щоб особисто протестувати безвізовий режим. Глава держави відімкнув символічним ключем "двері до безвізу", по інший бік яких його зустрів словацький колега Андрей Кіска.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-