Насіров готовий керувати федерацією дзюдо попри проблеми зі здоров'ям

Вирішення питання проблем зі здоров'ям не заважає відстороненому голові ДФС Роману Насірову бути президентом Федерації дзюдо.

Про це він заявив журналістам в кулуарах приміщення суду, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я буду гордий і радий очолювати Федерацію дзюдо і робити все від мене залежне для розвитку цього олімпійського виду спорту", - сказав Насіров

Він також пояснив журналістам, що попри "вирішення питань" зі здоров'ям, обіймати керівні посади Насірову не заважало ще за часів головування в ДФС.  

"Це не заважає бути головою федерації так само, як і не заважало бути головою ДФС або президентом європейської організації податкових адміністрацій", - сказав Насіров.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні суд розглядає питання про продовження запобіжного заходу стосовно відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова Солом’янським районним судом міста Києва.  

7 березня 2017 року Солом'янський райсуд Києва заарештував Насірова за підозрою у причетності до шахрайських схем у рамках так званої газової справи. 16 березня дружина чиновника внесла за нього 100 млн грн застави, після чого колишній головний фіскал вийшов на свободу.