Партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна» стали партнерами

Політичні партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна» підписали меморандум про співпрацю.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у середу заявила голова політичної партії «Україна Славетна» Маріанна Мацола.

«Ми намагаємося донести до теперішнього покоління, що лише на знанні нашого минулого ми можемо будувати справжнє майбутнє. З нашими майбутніми партнерами - партією «Розумна Сила» - після підписання меморандуму про співпрацю ми будемо намагатися зберегти територіальну цілісність нашої країни, розбудовувати її. Тільки відштовхуючись від наших спільних цілей, які зазначені у меморандумі, які нас об'єднують, ми будемо співпрацювати», - сказала Мацола.

Після підписання меморандуму вона поінформувала про основні цілі, за якими  співпрацюватимуть політичні партії «Розумна Сила» та «Україна Славетна».

«Основними пунктами плану нашого меморандуму про співпрацю є збереження територіальної цілісності України, припинення військових дій на Сході, наведення порядку і миру в країні і сприяння економічному розвитку України. Інші пункти плану будуть узгоджуватися у режимі спілкування тет-а-тет», - зазначила Мацола.

Голова політичної партії «Розумна Сила» Олександр Соловйов уточнив, що вони ведуть переговори про укладення подібних меморандумів і з іншими політичним партіями.

«Ми над цим питанням (співпраця між політпартіями. - Ред.) працюємо не тільки з партією «Україна Славетна». Проводиться також низка погоджень про налагодження співробітництва і з іншими партіями. Ми зараз бачимо, що представники влади в парламенті не можуть знайти спільної мови. Тож ми показуємо сьогодні своїм прикладом, що повинні об'єднатися і діяти спільно. Ми цю роботу будемо вести планомірно», - додав Соловйов.

Він також запросив інші політичні партії та громадські організації долучатися до підписання подібних меморандумів про співпрацю.

«Підписання меморандуму - це вже свідчення того, що наші дії - не популізм. Це перший крок - показати всьому народу України, що ми готові об'єднатися задля збереження держави. Наша задача - показати, що ми можемо консолідуватися і працювати спільно. Ми запрошуємо максимальну кількість політсил, суспільних організацій об'єднатися. Ми готові зустрітися, вислухати одне одного і сформувати спільну програму дій, щоб у нашій країні настав мир і ми все-таки досягли позитивних результатів», - резюмував Соловйов.