Суд знову скасував Азарову виплату пенсії

Документ

Київський апеляційний адміністративний суд за скаргою Пенсійного Фонду скасував рішення Подільського районного суду м.Києва щодо відновлення виплати пенсії Миколі Азарову.

Про це у Фейсбуці пише віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. 

"Пам'ятаєте цю історію, коли кілька місяців тому Подільський суд Києва ухвалив рішення відновити пенсійні виплати Азарову? Я про це публічно заявив і ще раз підвердив нашу позицію щодо неможливості відновлення пенсійних виплат Януковичу, Азарову, Пшонці та іншим "діячам" того часу. А пам'ятаєте, що Подільський суд тоді навіть недолугим "спростуванням" розродився, що мовляв вони лише зобов'язали ПФ розглянути заяву Азарова. Хоч у рішенні чітко було написано "вирішити питання щодо відновлення виплати пенсії Азарову", - зазначає він.

Урядовець повідомив, що Пенсійний фонд подав апеляцію на таке рішення суду і виграв її.

"На нашій суперечці крапку поставив Київський апеляційний адміністративний суд, який чітко визнав помилку Подільського суду і скасував рішення цього суду щодо поновлення виплати пенсії Азарову", - зазначив Розенко.

Він зауважив, що незважаючи на таке рішення суду, "епопея з пенсійними виплатами посадовцям режиму Януковича триватиме у судах й далі".

Документи: ФБ/Павло Розенко

Фото: data.ua