Федерація роботодавців підготувала пропозиції Гройсману

Федерація роботодавців України звернулась до нового прем’єрр-міністра Володимира Гройсмана з листом.

Про це повідомляє прес-служба федерації.

В організації зазначили, що наразі бізнес та інвестори не розуміють соціально-економічної політики держави, плану виходу з економічної кризи, через що українська економіка, фактично, зупинилася, продовжується стрімке скорочення робочих місць.

«Саме тому українська бізнесова спільнота, об'єднавши свої зусилля з профспілками, провідними європейськими та українськими експертами і науковцями, розробила і представила в кінці 2015 року власний План модернізації України. Цей документ описує стратегію розвитку України на десятирічний строк», - нагадали нагадали у ФРУ.

Наразі ж Федерація роботодавців підготувала конкретні пропозиції.

«26 першочергових кроків з реформи фіскальної політики, гарантування права власності, безпеки ведення бізнесу та забезпечення економіки необхідними фінансовими ресурсами; - чотири пакети законопроектів, спрямованих на стимулювання залучення інвестицій; підтримку експорту; проведення фіскальної реформи із подальшим запровадженням 5-річного мораторію на внесення змін до фіскального законодавства; реалізації програм секторального розвитку», - йдеться у листі.

Бізнес-спільнота глибоко переконана, що План модернізації України, як важливий стратегічний для розвитку України документ, «має бути покладений в основу Програми діяльності нового уряду».

Федерація роботодавців України також наголошує на важливості відновлення реального діалогу між урядом, українськими роботодавцями та профспілками.